Wijntraining verdieping

Wijn uitkiezen, het blijft lastig. Want wanneer weet je of het een goede wijn is? Waar moet je op letten?...

Hygiëne

Niet alleen keukenhygiëne, maar ook persoonlijke hygiëne is een must in de catering! In alle bedrijven gelden dan ook strenge...

Gastvrijheid

Wat is gastvrijheid? Vraag het tien mensen en je krijgt tien verschillende antwoorden. Is dat raar? Nee, zeker niet! Er...

Bediening

Tijdens deze training gaan we je de basisbeginselen van een echte CateringHero voorleggen! Je leert hoe je een tafel moet...

EHBO

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Weet jij wat je moet doen bij een hersenschudding? Wil je graag hulp...

Communicatie

Er gaat geen dag voorbij waarop je niet communiceert. Wel zo handig dus om hiervan bewust te zijn. Weet je...

Sales

Sales is belangrijk in de catering! In de meeste gevallen is het eerste contact met de klant telefonisch. Weet jij...

Biertraining basis

Bier is hip! Elke dag komen er wel nieuwe bieren en nieuwe brouwerijen bij. Maar welk bier moet je kiezen? Welke...

Schoonmaken en afwassen

In de catering is hygiëne heel belangrijk. Daarom moet je netjes en volgens de richtlijnen werken. Daarnaast moet alles natuurlijk...

Hygiëne in de keuken

Cateringbedrijven moeten kunnen aantonen dat er op een veilige en verantwoorde manier gewerkt wordt en dat de medewerkers bekend zijn met de zogeheten hygiënecode. In...

Barista

Voor alle koffieliefhebbers, professionals, opkomende baristi en ambitieuze catering toppers. Met deze training willen we je graag kennis laten maken...

Cocktails

Cocktails zijn nog steeds helemaal hot in Nederland en het buitenland. Het aantal cocktailbars zit flink in de lift en...

Logistiek

Logistiek is het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom. Er komt nogal wat kijken bij een partij draaien....

BHV

Elke organisatie is verplicht bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. BHV’ers zijn opgeleid om in geval van calamiteiten adequaat te kunnen...

Wijntraining

Wil je leren welke wijn goed past bij verschillende gerechten en waarom? Wil je daarnaast vakkundig advies kunnen geven over...

Keuken- en vaktermen

Thuis, tijdens je studie of tegen je vrienden zeg je meestal iets zonder dat je er te veel over nadenkt....

Mise-en-place

Misschien wel het belangrijkste onderdeel voor een kok is de mise-en-place. Wij leggen je in deze training uit wat dit...

Snijtechnieken

Wellicht wel het meest gebruikte gereedschap in de keuken, het mes. We snijden dagelijks wat af voor al die lekkere...

Frituren en veiligheid

In deze training gaan we je leren hoe je snacks en friet bakt. Maar ook niet onbelangrijk, hoe maak je...

Gedistilleerde & sterke dranken

Achter iedere fles drank gaat een boeiend en verrassend verhaal schuil. Een heerlijke smaaksensatie, specifieke productiemethode, bijzondere ingrediënten en een...

Biertraining verdieping

Je hebt tot nu toe al van alles geleerd met betrekking tot bier. Waarschijnlijk wist je al een hele hoop...

Omgaan met agressie

Helaas krijgen medewerkers soms te maken met agressie op de werkvloer. Maar, hoe ga je daar eigenlijk mee om? De...